Skip to product information
1 of 4

Y3.3 Espresso & Coffee Machine Bianca

Y3.3 Espresso & Coffee Machine Bianca

Regular price 0 ALL
Regular price Sale price 0 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ngjyra: E bardhë

Shijoni një filxhan me ekspres ose filxhan të pasur kafeje të përgatitur nga kjo makineri elegante, kompakte dhe minimaliste për kapsula ekspres. 

- Vëllimi i filxhanit i programueshëm kafe ekspres i shkurtër ose i gjatë
- Mbyllja automatike e shpërndarjes
- Kursim energjie
- Pastrimi automatik

Atributet e makinerisë:
- Kapaciteti i rezervuarit: 0,75 L
- Përmasat (cm): 10 (P) x 29,8 (D) x 25,4 (H)
- Tensioni: 230 V, Gjatësia e Kordonit 1 m
- Presioni i pompës: 19 bar

View full details