Skip to product information
1 of 1

Welfbrau Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Welfbrau Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Regular price 105 ALL
Regular price Sale price 105 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Welfbrau Premium Pils është një Pilsner klasik Gjerman me përqindje alkoolike 4.3%. Aroma e butë e erëzave, drithërave dhe e luleve bëjnë që përfundimi të jetë i pastër. E balancuar në të gjitha aspektet kjo birrë është krijuar për të qenë një freskuese.

View full details