Skip to product information
1 of 1

Valfrutta Lëng Frutash Ace 1.5L

Valfrutta Lëng Frutash Ace 1.5L

Regular price 240 ALL
Regular price Sale price 240 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të përgatitura me fruta 100% Italiane. Nuk kanë sheqer të shtuar, as kolorues apo konservante. Një gote frullato përmban 5 racione të frutave dhe perimeve ditore.
View full details