Skip to product information
1 of 1

Valfrutta Frullato Miks Perime të Kuqe 1L

Valfrutta Frullato Miks Perime të Kuqe 1L

Regular price 220 ALL
Regular price Sale price 220 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të përgatitura me fruta 100% Italiane. Nuk kanë sheqer të shtuar, as kolorues apo konservante. Një gote frullato përmban 5 racione të frutave dhe perimeve ditore.
View full details