Skip to product information
1 of 1

Tripel Karmeliet Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Tripel Karmeliet Birrë Bjonde Shishe 0.33L

Regular price 440 ALL
Regular price Sale price 440 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Tripel Karmeliet u lançua në 1996 si një Tripel me tre drithëra 100% natyrale gruri, elbi dhe tërshëra. Elbi Steiermark i jep një shije të mirë bimore dhe aroma e saj prej vanilje luan me shijen si portokall nga hopsi. Në 2008-tën mori Medaljen e Artë tek World Beer Awards dhe ka një përqindje alkooli prej 8.4%.

View full details