Skip to product information
1 of 1

Torrevento Faneros Salice Salentino Negroamaro 2020 0.75L

Torrevento Faneros Salice Salentino Negroamaro 2020 0.75L

Regular price 1,680 ALL
Regular price 1,680 ALL Sale price 1,680 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kantina të rralla - Salice Salentino Faneros

TIPOLOGJIA: E kuqe

KLASIFIKIMI: D.O.C.

ZONA E KULTIVIMIT: Pulia – zone e Salice Salentino DOC.

RRUSHI: Negroamaro, Black Malvasia.

PRODHIMI I VERËS: Fermentim me makeracion.

MATURIMI: 10 muaj në çelik - shishe.

PERIUDHA E KULTIVIMIT: Në mes të Shtatorit.

LARTËSIA MESATARE E VRESHTAVE: 50m mbi nivelin e detit.

DHEU: Baltë me teksturë të mesme.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT: 13% Vol.

NGJYRA: E kuqe e thellë rubini e pasuruar me shkëlqim portokalli kur maturohet.

AROMA: Intensive, e plotë dhe aromatike.

SHIJA: Harmonious taste, full-bodied, flavourful. Shije e plotë, harmonike dhe aromatike.

TEMPERATURA E SHËRBIMIT:  18 – 20 ℃

SHOQËRIMI ME USHQIM: E kuqe klasike e përsosur me mish të pjekur të kuq dhe të bardhe. E shkëlqyeshme me djathëra të forte dhe ushqime të ftohta.

View full details