Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Masseria Maime Negroamaro Salento 2015 0.75L

Tormaresca Masseria Maime Negroamaro Salento 2015 0.75L

Regular price 5,720 ALL
Regular price 5,720 ALL Sale price 5,720 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Negroamaro 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14.5%

PAMJA E VERËS -E kuqe rubini.

SHIJA -Verë e plotë me tanicitet elegant, me aroma flagrante dhe të freskëta qe të kujtojnë frutat e egra të pyllit dhe shegët.

View full details