Skip to product information
1 of 1

Tormaresca Calafuria Negroamaro Salento 2020 1.5L

Tormaresca Calafuria Negroamaro Salento 2020 1.5L

Regular price 4,000 ALL
Regular price 4,000 ALL Sale price 4,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë Rose.

Prodhuar me teknika agrokulture biologjike.

KRAHINA -Puglia / Itali.

VARIETETET -Negroamaro 100%.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12%

PAMJA E VERËS -Rozë e lehtë me reflekse të kuqe, tepër e kthjellët.

SHIJA -Verë aromatike me bazën e fikut të zi, kardemonit dhe agrumeve. Freski e pëlqyeshme me aciditet të ekuilibruar mirë.

View full details