Skip to product information
1 of 1

Terrazas De Los Andes Reserva Chardonnay 2022 0.75L

Terrazas De Los Andes Reserva Chardonnay 2022 0.75L

Regular price 4,400 ALL
Regular price Sale price 4,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Mendoza / Argjentinë.

VARIETETET -Chardonnay 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13.5%

PAMJA E VERËS -E verdhë me reflekse ari.

SHIJA -Kjo Chardonnay jep një karakter të freskët dhe frutash të pjeshkës, dardhës dhe ananasit. Aromat e trëndafilave të bardhë dhe brioshit shfaqen së bashku me disa aroma delikate të lajthisë dhe vaniljes.

View full details