Skip to product information
1 of 1

Terrazas De Los Andes Reserva Chardonnay 2021 0.75L

Terrazas De Los Andes Reserva Chardonnay 2021 0.75L

Regular price 4,400 ALL
Regular price Sale price 4,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Terrazas nuk është një kantinë që shpreh dhe reflekton vetëm prodhimet e saj po gjithashtu edhe fuqinë dhe potencialin e territorit argjentinas në prodhimin e një nga malbekët më të mirë në botë. Të rrethuar nga majat e larta të Andeve, vreshtat e saj ndodhen në zemër të Luján de Cuyo dhe Luginës Uco të Mendozës.
Vera është historia e lidhjes me tokën dhe orkestrimi i forcave ekstreme të natyrës për të krijuar një harmoni unike.
Riserva:Nënshkrimi i Terrazas de los Andes
Konsistente. Shtresore . Bujare
Reserva është stili i veçantë i Terrazas, një pamje panoramike e të gjitha terreneve tona të larta në Mendoza. Është një shprehje konsistente e çdo varieteti, vintage pas vintage.
View full details