Skip to product information
1 of 1

Tequila Sierra Milenario Anejo 0.7L

Tequila Sierra Milenario Anejo 0.7L

Regular price 8,650 ALL
Regular price Sale price 8,650 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Karamel, vanilje, çokollatë e imët, fruta tropikale dhe kajsi.
Tequila Añejo ngjyrë ari është e dyfishtë e distiluar dhe e maturuar deri në 18 muaj në fuçi lisi të bardhë amerikane. Shijoni shijet e shijshme të frutave dhe përfundimin e pasur me çokollatë.

100% NGA AGAVE | 41,5 % ALC./VOL.

View full details