Skip to product information
1 of 1

Tenute Lunelli Carapace Montefalco Sagrantino D.O.C.G. 2018 0.75L

Tenute Lunelli Carapace Montefalco Sagrantino D.O.C.G. 2018 0.75L

Regular price 6,800 ALL
Regular price Sale price 6,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Umbria, Itali

VARIETETET -100% Sagrantino merret nga vreshtat më të mira të Pasurisë, vjelur me dorë në tetor.

PËRMBAJTJA E ALKOOLII -15%

PAMJA E VERËS -Një ngjyrë e kuqe rubin e thellë, e ndritshme.

SHIJA -Ka një krem të dallueshëm në shije, së bashku me fruta shumë të fuqishme dhe të buta. Përfundimi është i gjatë dhe persistente, me tanine të përcaktuara saktësisht të rralla finesë, elegancë dhe butësi.

View full details