Skip to product information
1 of 2

Silver Ombre 100ml

Silver Ombre 100ml

Regular price 17,000 ALL
Regular price Sale price 17,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
 Alexandre.J Silver ombre Eau de Parfum 100 ml

Silver Ombre magjeps për shkak të lulëzimit të trëndafilit oriental të qelibarit.

Qelibar i galvanizuar

Notat e sipërme: Limon, Dardhë
Shënimet e zemrës: Trëndafili, Olibanum, Druri i Sandalit, Budalli i Karafilit
Notat bazë: Musk modern, qelibar

Rreth serisë Collector:
Përzierje mes shkretëtirës orientale dhe arkitekturës barok franceze, ky koleksion me 8 aroma ngjall një udhëtim të përjetshëm, ngrohtësinë e elementeve dhe ndryshimin e peizazhit. Ai fokusohet në një vend magjik që flet me imagjinatën e të gjithëve. Sensual dhe i sofistikuar, përbërja aromatike është një ftesë për një udhëtim të mendjes dhe trupit.
View full details