Skip to product information
1 of 1

Sensi Chianti Dalcampo 2022 0.75L

Sensi Chianti Dalcampo 2022 0.75L

Regular price 1,695 ALL
Regular price Sale price 1,695 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Toskana, midis Vinci dhe Firence

VARIETETET -70% Sangiovese, 30% Canaiolo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13%

PAMJA E VERËS -Ngjyra e kuqe rubin me reflektime vjollce. 

SHIJA -Buqeta është me fruta të freskëta, rrush pa fara e zezë dhe qershi dhe erëza delikate. Për shije është e re dhe e mprehtë, me fruta dhe verë.

View full details