Skip to product information
1 of 1

Sensi Chianti Dalcampo 2018 0.75L

Sensi Chianti Dalcampo 2018 0.75L

Regular price 1,695 ALL
Regular price 1,695 ALL Sale price 1,695 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Sensi është një nga kantinat toskane lider në prodhimet e saj bio me shumëllojshmëri produktesh. Sensi është një koleksion elegant i verërave që, falë një shije të freskët dhe frutash, tregon një stil të ri dhe inovativ të verës italiane. Një udhëtim ndijor nëpër çdo rrush të vetëm. Sensi Chianti Collezione.

VARIETET: Sangiovese 80% dhe Canaiolo 20%

View full details