Skip to product information
1 of 1

Sensi Chianti Campoluce 2022 0.75L

Sensi Chianti Campoluce 2022 0.75L

Regular price 2,420 ALL
Regular price Sale price 2,420 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Sangiovese, Nero D’avola.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13.5%

PAMJA E VERËS -E kuqe e ndezur rubini.

SHIJA -Spikasin aromat e frutave të kuqe, në plan të dytë janë lulet dhe erëzat. Në shije e plotë dhe me strukturë të një vere të freskët dhe të lehtë.

View full details