Skip to product information
1 of 1

Peroni Gran Riserva Birrë Puro Malto Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë Puro Malto Shishe 0.5L

Regular price 250 ALL
Regular price Sale price 250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Peroni Gran Riserva Puro Malto karakterizohet nga një aromë delikate me një mbizotërim të notave malty dhe notave të bukura të hopit aromatik. Procesi i dekoksionit të dyfishtë me mashing me temperaturë të ulët që pëson i jep nota të pazakonta drithërash dhe erëzash të thekura. Prania e fortë e notave të hidhura subtile dhe kalimtare kompenson ëmbëlsinë e maltit, duke krijuar një produkt të cilësisë më të lartë me një shije unike, të lehtë për t'u pirë, ideale për të përmirësuar pjatat tradicionale italiane. 

5.2% VOL

View full details