Skip to product information
1 of 1

Peroni Gran Riserva Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Regular price 213 ALL
Regular price 250 ALL Sale price 213 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një nga birrat më të lehta për të pirë në kategorinë e saj falë dritës së saj, edhe pse ka një kompleksitet aromatik të pazakontë me nota malti dhe karameli. Ky rezultat përftohet duke përdorur një proces prodhimi që ruan ende praktikën e përzierjes së tre llojeve të wortit: një metodë tradicionale, që kërkon kohë, e cila pothuajse ka rënë në mospërdorim. Procesi ekskluziv i fermentimit të gjatë dhe kompleks në temperatura të ulëta i jep atij një shije të butë dhe unike që e bën atë të dallohet mes birrave të tjera të kuqe.

5.2% VOL

View full details