Shërbimet e klientit:

Shërbimet e klientit:

Nëse keni pyetje, ankesa ose vërejtje rreth këtyre Kushteve të Përgjithshme ose blerjes tuaj në rrugë elektronike në faqen e internetit të Mapo Cash& Carry , ju lutemi të na kontaktoni në adresën: ose me e-mail: Info@eurolab.com.al, mapo@eurolab.com.al dhe në numrin e telefonit të shërbimit:

Cel:+355688042443
Fiks : +355 44533100

Contact form