Skip to product information
1 of 1

Grolsch Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Grolsch Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Regular price 160 ALL
Regular price Sale price 160 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Grolsch është një Lager Premium holandez ende i prodhuar sot me të njëjtën recetë të krijuar 400 vjet më parë nga brasseriet master craft. Procesi i prodhimit përfshin përdorimin e dy hops: i pari, i shtuar në fillim të procesit, i jep shijen e tij karakteristike intensive, dhe i dyti, i shtuar në fund, e bën atë të freskët dhe aromatik. E gjithë kjo, e kombinuar me përdorimin e maltit holandez që robëron shqisat që në gllënjkën e parë, ofron një përvojë unike, plot karakter.

5% VOL

View full details