Skip to product information
1 of 1

Peroni Gran Riserva Birrë e Bardhë Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë e Bardhë Shishe 0.5L

Regular price 213 ALL
Regular price 250 ALL Sale price 213 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Peroni Gran Riserva Bianca është një birrë Weiss me shije të freskët, e këndshme e pijshëm, e karakterizuar nga aroma frutore dhe pikante. Majaja e zgjedhur me fermentim të lartë dhe procesi tradicional i prodhimit i japin asaj një shenjë të këndshme të leckave. Sipas traditës, receta përdor elbin dhe maltin e grurit. Për të garantuar një produkt me cilësi të lartë ne përdorim vetëm malt italian 100% dhe një shumëllojshmëri të veçantë të maltit të lehtë italian që i jep asaj ngjyrën elegante bjonde me re tipike të birrave Weiss.

5.1% VOL

View full details