Skip to product information
1 of 1

Peroni Gran Riserva Birrë Doppio Malto Shishe 0.5L

Peroni Gran Riserva Birrë Doppio Malto Shishe 0.5L

Regular price 250 ALL
Regular price Sale price 250 ALL
Sale Sold out
Tax included.


Aroma e tij karakteristike pikante përftohet nëpërmjet mashingut të zgjeruar në temperatura të ulëta dhe përdorimit të malteve speciale të karamelizuara.Kjo bock është një birrë intensive, me aroma drithërash dhe erëzash, dhe një pastaste delikate frutore që e bën atë të ekuilibruar dhe jo të mbifuqishme. Receta përdor 100% malt bronzi italian dhe pa drithëra të pamaltuara.

6.6% VOL

View full details