Skip to product information
1 of 1

Peroni Birrë Bjonde Pa Gluten Shishe 0.33L

Peroni Birrë Bjonde Pa Gluten Shishe 0.33L

Regular price 162 ALL
Regular price 190 ALL Sale price 162 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Peroni Senza Glutine (pa gluten) është Peroni që e keni dashur gjithmonë, me një ekuilibër të përsosur midis ëmbël dhe të hidhur, dhe një shije më pak hoppy, shumë të pijshëm. Me një përmbajtje gluteni prej më pak se 10ppm, është perfekte për të gjithë ata që duan të shijojnë një birrë të mirë me miqtë, ndërsa ndjekin një dietë pa gluten.
View full details