Skip to product information
1 of 1

Montepulciano d'Abruzzo DOC 2020 0.75L

Montepulciano d'Abruzzo DOC 2020 0.75L

Regular price 1,000 ALL
Regular price Sale price 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Classic Line Montepulciano d’Abruzzo

TIPOLOGJIA: E kuqe

KLASIFIKIMI: D.O.P.

ZONA KU KULTIVOHET: Abruzzo.

RRUSHI: Montepulciano 100%

DHEU: Guralec dhe gëlqeror.

RENDIMENTI PËR HEKTAR: 115 Q/He.

KORRJA: Fillimi i Tetorit.

PRODHIMI I VERËS: Fermentimi i lëkurave në temperaturë të kontrolluar në çelik.

MATURIMI: Disa muaj në fuçi të mëdha lisi nga Slavonia.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT: 13.5% Vol.

NGJYRA: Rubin i kuq.

AROMA: Aromat e qershisë së egër dhe manave të kuqe, të ndjekura nga disa nota pikante.

SHIJA: Trup mesatar, i lëmuar dhe shumë i këndshëm.

TEMPERATURA E SHËRBIMIT: 18℃

SHOQËRIMI ME USHQIM: Sallam dhe djathra, mish i pjekur. E përkryer me arosticini.

View full details