Skip to product information
1 of 1

Mezkal Meteoro Espadin 0.7L

Mezkal Meteoro Espadin 0.7L

Regular price 7,700 ALL
Regular price Sale price 7,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Mezcal Meteoro është bërë me 100% agave Espadin. Është bërë nga maestro mezcalero Petronilo Rosario Altamirano në Las Margaritas, Oaxaca. Është një Espadin i guximshëm që ka disa nota të ndritshme frutash dhe pak tym. Duket sikur Meteoro tregtohet kryesisht si mikser, dhe është shumë i mirë për këtë qëllim.

View full details