Skip to product information
1 of 1

Melini Chianti D.O.C.G 2020 0.75L

Melini Chianti D.O.C.G 2020 0.75L

Regular price 1,210 ALL
Regular price Sale price 1,210 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

Kjo verë Chianti moderne, spikat në shijet e degustatorit amator dhe atij profesionist.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Sangiovese 80%, Canaiolo 20%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13%

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë rubin me strukturë të dendur.

SHIJA -Aroma frutore intensive, tanina që sillen këndshëm dhe ndjehen gjatë.

View full details