Skip to product information
1 of 1

Marsala Vergine Riserva 2009 0.75L

Marsala Vergine Riserva 2009 0.75L

Regular price 11,700 ALL
Regular price Sale price 11,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT –VOL (18.5%)

PAMJA E VERËS -Amber

SHIJA - Aroma është e freskët dhe e gjallë, e përbërë nga nuanca të fshesës dhe lules së kaperit, ndërsa në shije kjo Marsala që ka jetuar trembëdhjetë vjet brenda bodrumit Garibaldi është e thatë dhe tepër e kripur. Krokante, në gote jep emocionin e nje arkitekture perfekte.

View full details