Skip to product information
1 of 1

Marsala Vergine Riserva 2004 0.75L

Marsala Vergine Riserva 2004 0.75L

Regular price 23,400 ALL
Regular price Sale price 23,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e fortifikuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT –VOL (19%)

PAMJA E VERËS -Ngjyrë ari.

SHIJA - E vjetëruar që nga viti 2004 në një fuçi të vetme, në Kantinën Florio. Mesdheu i jep atij ndjesi të mprehtësisë së vazhdueshme, e kombinuar me një taninë të gjatë dhe të gjallë që zgjon qiellzën dhe e magjeps atë. Aromat janë pikante dhe vertikale, me nota kikirikësh të thekur dhe drithëra.

View full details