Skip to product information
1 of 1

La Doria Salcë Domate të Qëruara Kanaçe 800Gr

La Doria Salcë Domate të Qëruara Kanaçe 800Gr

Regular price 226 ALL
Regular price Sale price 226 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Domate 100% Italiane nga jugu i Italisë, me ëmbëlsi natyrale, kremoze dhe e mëndafshtë, ideale për gatime të shpejta.
View full details