Skip to product information
1 of 1

Kurtatsch Muller Thurgau Alto Adige 2016 0.75L

Kurtatsch Muller Thurgau Alto Adige 2016 0.75L

Regular price 2,200 ALL
Regular price 2,200 ALL Sale price 2,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Alto Adige (Tiroli i Jugut) / Itali.

VARIETETET -Muller Thurgau 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13%

PAMJA E VERËS -E verdhë në të gjelbër.

SHIJA -Tepër aromatike dhe e lehtë për t’u shijuar.

View full details