Skip to product information
1 of 1

Kurtatsch Lagrein Alto Adige 2017 0.75L

Kurtatsch Lagrein Alto Adige 2017 0.75L

Regular price 2,860 ALL
Regular price 2,860 ALL Sale price 2,860 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Alto Adige (Tiroli i Jugut) / Itali.

VARIETETET -Lagrein 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e kuqe e errët intensive.

SHIJA -Aromë frutash, shije ku dominon piperi dhe tanina të buta që zgjasin.

View full details