Skip to product information
1 of 1

Kurtatsch Curtis Merlot Cabernet Alto Adige 2018 0.75L

Kurtatsch Curtis Merlot Cabernet Alto Adige 2018 0.75L

Regular price 1,573 ALL
Regular price 3,135 ALL Sale price 1,573 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Kantina Kurtatsch ndodhet ne Alto Adige një nga territoret më të veçanta të Europës,vreshtaria e këtij teritori fillon nga 200 metra mbi nivelin e detit deri në 990 mbi nivelin e detit në pak metra, kjo bën krijimin e mikroklimës me unike në Europë. Për të mundësuar nëe kualitet të lartë dhe prodhim cilësor kantinat janë transformuar ne koperativa me fokus cilësinë  dhe kontrollin e te gjithë territorit.
View full details