Skip to product information
1 of 1

Kurtatsch Curtis Merlot Cabernet Alto Adige 2014 0.75L

Kurtatsch Curtis Merlot Cabernet Alto Adige 2014 0.75L

Regular price 2,420 ALL
Regular price 2,420 ALL Sale price 2,420 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Alto Adige (Tiroli i Jugut) / Itali.

VARIETETET -Merlot 60%, Cabernet 40%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -13.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e kuqe e errët intensive.

SHIJA -Aromë frutash, shije ku dominon piperi dhe tanina të buta që zgjasin.

View full details