Skip to product information
1 of 1

Kozel Dark Birrë e Zezë Kanaçe 0.5L

Kozel Dark Birrë e Zezë Kanaçe 0.5L

Regular price 150 ALL
Regular price Sale price 150 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar sipas recetës origjinale, Kozel Dark është një lager i errët me ngjyrën e një Porter, falë përdorimit të 4 malteve të ndryshme, por është çuditërisht freskues, pikërisht sepse është një lager. Ekuilibri i përsosur midis aromave të karamelit të ëmbël dhe hopit të freskët i jep një shije të butë, por kurrë të veshur. Përmbajtja e ulët e alkoolit e bën atë të përshtatshëm për shumë raste, dhe shumë popullor tek gratë.

3.5% VOL

View full details