Skip to product information
1 of 1

Fantinel Prosecco Spumante Extra Dry 0.75L

Fantinel Prosecco Spumante Extra Dry 0.75L

Regular price 2,145 ALL
Regular price 2,145 ALL Sale price 2,145 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Prosecco.

KRAHINA -Friuli / Itali.

VARIETETET -Glera 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT – 12%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë kashte me nuancë gjelbëroshe.

SHIJA -Një verë shumë elegante dhe e lehtë, e pasur me aroma lulesh. Perfekte për një aperitiv.

  

View full details