Skip to product information
1 of 1

Fantinel Pinot Grigio 2019 0.75L

Fantinel Pinot Grigio 2019 0.75L

Regular price 2,420 ALL
Regular price 2,420 ALL Sale price 2,420 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Friuli / Itali.

VARIETETET -Pinot Grigio 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë e çelur me nuancë gjelbëroshe dhe reflekse të arta.

SHIJA -Aroma të spikatura lulesh të verdha si akacia, e pasur me minerale dhe trup të plotë.

View full details