Skip to product information
1 of 1

Fantinel La Ronciaia Refosco 2014 0.75L

Fantinel La Ronciaia Refosco 2014 0.75L

Regular price 5,500 ALL
Regular price Sale price 5,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Friuli / Itali.

VARIETETET -Refosco dal peduncolo rosso 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT –VOL (15%)

PAMJA E VERËS -E kuqe e errët me strukturë të dendur.

SHIJA -Refosco është varietet origjinal i Friulit, kjo verë është ideale për pjata të zgjedhura me bazë mishin e kuq dhe antipasta, shkon mirë edhe me çokollatën fondente.

 

View full details