Skip to product information
1 of 1

Fantinel Friuli Grave Chardonnay Borgo Tesis 2019 0.75L

Fantinel Friuli Grave Chardonnay Borgo Tesis 2019 0.75L

Regular price 2,145 ALL
Regular price 2,145 ALL Sale price 2,145 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Friuli / Itali.

VARIETETET -Chardonnay 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -Ngjyrë e verdhë e çelur me nuancë gjelbëroshe.

SHIJA -Nje verë e freskët me aroma lulesh dhe frutash ku mbizotëron aroma e mollës jeshile.

View full details