Skip to product information
1 of 1

Duca Nero Spumante Extra Brut 2021 0.75L

Duca Nero Spumante Extra Brut 2021 0.75L

Regular price 3,080 ALL
Regular price Sale price 3,080 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e gazuar

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Pinot Grigio

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT Viti 2021 – 12%

PAMJA E VERËS -E hapur/ e verdhë kashte me reflektime të gjelbërta.

SHIJA - Pasuria Vajasindi, në shpatet e Etna, është vendi i hardhive vendase, por është edhe shtëpia e Pinot Noir, e cila gjen një shprehje të re në këtë tokë me origjinë vullkanike sot. Pinot Nero i shkëlqyeshëm me metodën sharmat, e cila ndërthur elegancën dhe freskinë në hundë me një qiellzë në të cilën bie në sy një mineralitet unik.

View full details