Skip to product information
1 of 1

Duca Enrico 2015 0.75L

Duca Enrico 2015 0.75L

Regular price 15,950 ALL
Regular price Sale price 15,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Siçili / Itali.

VARIETETET -Nero d'Avola 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14%

 

PAMJA E VERËS -E kuqe rubin e thellë me nuanca granate

SHIJA -Aromë shumë e pasur, e gjerë dhe komplekse, me erëza, lëkurë, duhan, humus, qershi, qershi të pjekura dhe lule të kuqe të thata Shije intensive, e strukturuar, elegante dhe e fuqishme, me një freski të mirë dhe një qëndrueshmëri të gjatë.

View full details