Skip to product information
1 of 1

Don Bosco Trebbiano d'Abruzzo Superiore 2022 0.75L

Don Bosco Trebbiano d'Abruzzo Superiore 2022 0.75L

Regular price 2,750 ALL
Regular price Sale price 2,750 ALL
Sale Sold out
Tax included.

DON BOSCO Trebbiano d’Abruzzo Superiore

Denominazione di Origine Protetta

TIPOLOGJIA: E bardhë

KLASIFIKIMI: D.O.P.

ZONA KU KULTIVOHET: Abruzzo.

RRUSHI: Trebbiano 100%

DHEU: Guralec dhe gëlqeror.

REDIMENTI PËR HEKTAR: 80 Q/He.

KORRJA: Mesi I Tetorit.

PRODHIMI I VERËS: Krio-makerimi i lëkurave në çelik dhe fermentimi në temperaturë të ftohtë të kontrolluar.

MATURIMI: Disa muaj në fuçi betoni.

FILTRIMI: E pafinuar - e pafiltruar.

MATURIMI NË SHISHE: Disa muaj.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT: 13.5% Vol.

NGJYRA: E verdhë e fortë kashte.

AROMA: Aromat e luleve të bardha, mollës, kumbullës dhe bajames.

SHIJA: E freskët dhe e balancuar mirë, shije e pasme e bajames.

TEMPERATURA E SHËRBIMIT: 10/12℃

SHOQËRIMI ME USHQIM: Makarona, rizoto, djathëra të freskët, peshk të papërpunuar.

View full details