Skip to product information
1 of 1

Don Bosco Montepulciano d'Abruzzo Riserva 2018 0.75L

Don Bosco Montepulciano d'Abruzzo Riserva 2018 0.75L

Regular price 2,750 ALL
Regular price Sale price 2,750 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Classic Line Montepulciano d’Abruzzo

TIPOLOGJIA: E kuqe

KLASIFIKIMI: D.O.P.

ZONA KU KULTIVOHET: Abruzzo.

RRUSHI: Montepulciano 100%

DHEU: Guralec dhe gëlqeror.

REDIMENTI PËR HEKTAR: 80 Q/He.

KORRJA: Fundi i Tetorit.

PRODHIMI I VERËS: Fermentim në çelik me temperaturë të kontrolluar, me makerim të gjatë të lëkurave.

MATURIMI: Shumë muaj në fuçi të mëdha lisi dhe kontejnerë druri.

MATURIMI NË SHISHE: Shumë muaj në tunele nëntokësore.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT: 14.5% Vol.

NGJYRA: E kuqe e errët rubin e padepërtueshme.

AROMA: Reçel me fruta të kuqe, nota pikante kanelle dhe jamballi, shije intensive të gjetheve të duhanit.

SHIJA: Trup i plotë me tanine të spikatura.

TEMPERATURA E SHËRBIMIT:  18/20℃

SHOQËRIMI ME USHQIM: Ushqime komplekse me tartuf, mish të pjekur, çokollatë ekstra të zezë.

View full details