Skip to product information
1 of 1

De Nigris Uthull Shege Organike Shishe 0.5L

De Nigris Uthull Shege Organike Shishe 0.5L

Regular price 440 ALL
Regular price Sale price 440 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Uthullat përgatiten nga 7 variete të rrushit. Fermentohen me një proces shumë delikat për të përftuar një produkt cilësor. Çdo shishe ka një indikacion të mushtit të gatuar. Sa më e lartë % aq më e ëmbël dhe cilësore eshte aceto dhe me çmim më të lartë
View full details