Skip to product information
1 of 1

De Nigris Uthull Balsamike e Modenes e Bardhë Shishe 0.25L

De Nigris Uthull Balsamike e Modenes e Bardhë Shishe 0.25L

Regular price 313 ALL
Regular price Sale price 313 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Uthullat përgatiten nga 7 variete të rrushit. Fermentohen me një proces shumë delikat për të përftuar një produkt cilësor. Çdo shishe ka një indikacion të mushtit të gatuar. Sa më e lartë % aq më e ëmbël dhe cilësore eshte aceto dhe me çmim më të lartë
View full details