Skip to product information
1 of 1

De Cecco Pasta Orecchiette Nr.91 Paketim 453Gr

De Cecco Pasta Orecchiette Nr.91 Paketim 453Gr

Regular price 168 ALL
Regular price 168 ALL Sale price 168 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Makaronat De Cecco përgatitën vetëm me 2 përbërës, me miell semola nga zemra e grurit I cili bluhet në fakrikën e De Cecco si dhe me ujin e freskët që buron nga mali. Vecantia është tek tharja e makaronave në mënyrë natyrale dhe në temperatura të ulëa. Prihen me bronx duke e bërë sipërfaqen me të ashpër për depërtimin më të mirë të ujit si dhe të salcave gjatë gatimit.
View full details