Skip to product information
1 of 1

De Cecco Pasta Linguine Nr.7 Paketim

De Cecco Pasta Linguine Nr.7 Paketim

Regular price 429 ALL
Regular price Sale price 429 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Makaronat De Cecco përgatitën vetëm me 2 përbërës, me miell semola nga zemra e grurit I cili bluhet në fakrikën e De Cecco si dhe me ujin e freskët që buron nga mali. Vecantia është tek tharja e makaronave në mënyrë natyrale dhe në temperatura të ulëa. Prihen me bronx duke e bërë sipërfaqen me të ashpër për depërtimin më të mirë të ujit si dhe të salcave gjatë gatimit.
View full details