Skip to product information
1 of 1

Premys Pivo Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Premys Pivo Birrë Bjonde Kanaçe 0.5L

Regular price 135 ALL
Regular price Sale price 135 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Přemys Pivo është një Pilsner Çek i prodhuar në mënyrë tradicionale.
Aroma e barit të sapo prerë, erëzave dhe drithërave lënë një shije të freskët dhe të thatë në qiellëz. E plotë dhe freskuese, Přemys Pivo është e prodhuar duke përdorur metodën e zierjes së dyfishtë.
Hopsi Çek Saaz jep një shije bazë barishtore, me aroma lulesh dhe athësi që të bën të përmbushur. Më pas birra lejohet të maturohet në qilar nëntokësor natyral për tetë javë duke rezultuar në një birrë me shije tradicionale Çeke freskuese.
View full details