Skip to product information
1 of 1

Cræft Masters Pilsner Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Cræft Masters Pilsner Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Regular price 243 ALL
Regular price Sale price 243 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Pilsner, Birrë Çeke
Prodhim me zierje dyfishtë, për dyfishin e shijes.
Kutná Hora Town u themelua në vitin 1573, vetëm 50 vite pas qytezës së Kutná Hora iu dha e drejta e prodhimit të birrave. Craeft Masters Pilsner bëhet duke përdorur teknikat e fermentimit të hapur, ujin e butë bohemian për një ëmëz të lehtë, të pastër dhe një periudhë maturimi prej tetë javësh në qilarë me ftohje. 
Prodhuar nga: Kutná Hora Town Brewery
Prodhuar : Boheminë Qendrore, Republikën Çeke.
% e Alkolit: 4,9%
IBU: 35
Ngjyra: E verdhë
Malti: Pilsner, Munich
Hopet: Sladek, Saaz
View full details