Skip to product information
1 of 1

Cræft Masters Pale Ale Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Cræft Masters Pale Ale Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Regular price 368 ALL
Regular price Sale price 368 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Pale Ale, Birrë Angleze
Prodhim autentik britanik nga zemra historike e Londrës.
Sambrook’s është fabrika më e vjetër e pavarur e prodhimit të birrës në Londër dhe janë fitues të shumë çmimeve për aftësinë e tyre të prodhimit të birrave të shquara britanike.  Craeft Masters Pale Ale është delicate, e përshtatshme për t’u pirë lehtësisht dhe tejet freskuese. Përdoren hopet e kultivuara vendase britanike dhe maltin Maris Otter, duke sjellë kështu shijet më të mira të mikro-prodhimit tradicional britanik të birrës. 
Prodhuar nga: Sambrook’s Brewery
Prodhuar : Londër, Angli
% e Alkolit: 4,2%
IBU: 32
Ngjyra: E verdhë e hapur
Malti: Maris Otter Pale
Hopet: Admiral, Goldings, Uakatua
View full details