Skip to product information
1 of 1

Cræft Masters Kölsch Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Cræft Masters Kölsch Birrë Bjonde Shishe 0.5L

Regular price 378 ALL
Regular price Sale price 378 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Kölsch, Birrë Gjermane
Birrë e pastër gjermane nga Fabrika më e Vjetër e Birrës Kölsch në botë. 
Sünner është fabrika më e vjetër Kölsch në botë dhe ka qenë gjithmonë nën pronësinë e një familjeje. Craeft Masters Kölsch prodhohet duke përdorur teknikën e fermentimit të hapur. Një qasje tradicionale dhe tepër teknike, e cila është unike dhe e veçantë, si birra që prodhon. 
Prodhuar: Sünner Brauerei
Prodhuar në: Këln, Gjermani
% e Alkoolit: 4,8%
IBU: 21
Ngjyra: E verdhë e hapur
Malti: Malt Pilsener
Hopet: Tradita Hallertauer, Perla, Aurora.

View full details